HolakoueeForum.com

A place for discussion related to Dr. Holakouee shows.

مرد 29 و زن 29 با پسر و دختر7 و 23 ماهه‌

Ask any questions or requests that you may have here.

مرد 29 و زن 29 با پسر و دختر7 و 23 ماهه‌

Postby Salixan » Thu Jan 05, 2012 12:51 pm

سلام
همسرم افسردگی داره‌ و به‌ هیچ وجه‌ نمیتونه‌ خحبت کنه‌ 6 ساله‌ که‌ ازدواج کردم و یک پسر 7 ماهه‌ و یک دختر 23 ماهه‌ دارم
انواده‌ خانمم با یک نفر در این دنیا ارتبات ندارن و برعکس ما ارتباطات زیادی با دوستان فامیل و آسنایان داریم.
احساس میکنم پسرم عصبی است و نگران
میخواهم از خانمم جدا بشم چون طی 6 سال گذشته‌ هیچ وقت نتوانستیم با هم در باره‌ مشکلاتمان حرف بزنیم و تقریبا هر هفته‌ جنگ و دعوای حسابی داریم

شرایط به‌ هیچ وجه‌ برای بچه‌ ها مناسب نیست

اگر جدا بشیم بدتر است یا این وضع را تحمیل کنند؟
یا راه سومی هست؟
من نمی دانم چه‌ روزهایی برنامه‌ دارید و چه‌ ساعاتی با چه‌ شماره‌ هایی باید تماس بگیرم
ارادتمند
Salixan

Re: مرد 29 و زن 29 با پسر و دختر7 و 23 ماهه‌

Postby OhMyGoodness » Thu Jan 05, 2012 5:16 pm

مرد حسابی، افسردگی که بیماری مهمی نیست که تو زن بیچاره که مادر بچه هاتونه را طلاق بدهی؟! :o حتما ازدست این اخلاق تو بیچاره افسرده شده :shock: . چند رو ز بچه ها را ببر پارک بازی کنند تا خانمت بره با خانم دکتر پرفسور روانشناس در دانشگاه ملاقات دارو هم بگیره حالش خوب بشه :roll: . شروع کن ظرف بشور رخت بشور در خانه کمک کن تا زودتر خوب بشه :D . ..خیلی کارها میتونی بکنی...ولی میخواهی زرت بزنی بچاک بری یک زن دیگه را بدبخت کنی؟ :shock:
:P عين الله :P
OhMyGoodness

Postby OhMyGoodness » Thu Jan 05, 2012 5:26 pm

حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود:
روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله بر ما در منزل وارد شد. فاطمه علیها السلام نزدیک دیگ غذا نشسته بود و من هم برایش عدس تمیز می کردم.
آن حضرت مرا با لقب ابالحسن می خواندند، عرض کردم: بفرمایید.
اظهار داشتند:
« بشنو از من آنچه را که به دستور پروردگارم می گویم! هیچ مردی نیست که در کارهای منزل به همسرش کمک کند، مگر اینکه پاداش او به هر تار مویی که بر بدنش روییده باشد، ثواب یک سال عبادتی است که تمام روزهایش را روزه گرفته و تمام شب هایش را به عبادت ایستاده، شب زنده داری کرده باشد. و خداوند به او ثوابی می بخشد که به انبیای صابر خود مثل حضرت داوود و یعقوب و عیسی علیهم السلام بخشیده باشد.

ای علی! کسی که در کارهای خانه به همسر خود بدون سرکشی و دلتنگی و تکبر خدمت نماید، پروردگار اسمش را در دفتر شهدا ثبت می کند و برایش به هر روز و شبی ثواب هزار شهید و به هر قدمی که بر می دارد به آن مرد ثواب حج و عمره می دهد و به هر قطره ای که از بدنش عرق بیاید یک خانه در بهشت برایش منظور می نماید.

ای علی! یک ساعت خدمت کردن به همسر در کارهای خانه بهتر از عبادت هزار سال و هزار حج و هزار عمره و بهتر از آزادی هزار بنده در راه خدا و هزار جنگ در راه دین و عیادت از هزار مریض و هزار نماز جمعه و هزار تشییع جنازه و هزار گرسنه ای که برای رضای خداوند رحمان سیر گردد و هزار برهنه را پوشاند و هزار اسب در راه پروردگار دادن و برایش بهتر از هزار دینار به مستمندان صدقه دادن و بهتر از تلاوت تورات و انجیل و زبور و قرآن است و بهتر از آزاد کردن هزار اسیر و بخشیدن هزار شتر به فقراست و چنین مرد خدمتکار به همسر از دنیا بیرون نمی رود مگر این که جایگاه خوب خود را در بهشت ببیند.

ای علی! کسی که روگردانی و تکبر نکند در خدمت به همسرش بدون حساب وارد بهشت می شود.

ای علی! خدمت به همسر کفاره ( پاک کننده) گناهان کبیره است و خاموش کننده آتش خشم پروردگار جبار و صداق ازدواج با حور العین و این خدمت موجب زیادی خوبی ها و علو مقام است.

ای علی! خدمتکار همسر نمی شود مگر شخص صدیق و درستکار و یا شهید و یا مردی که خداوند متعال خیر دنیا و آخرت را برایش خواسته باشد»

بحار ج 13 ص 133 چاپ ایران و جامع الاخبار ص 102 به نقل از رساله حقوق امام سجاد شرح نراقی
OhMyGoodness

Postby Salixan » Fri Jan 06, 2012 3:02 am

عین الله‌ جان تو اصلا رانشناس یو این کوفت و زهر مارها سرت میشه‌!

اتفاقا من زنم رو دوست دارم، امما یک طرز فکری در باره‌ دنیا داره‌ که‌ آدم همینجوری متحیر میمونه‌ که‌ این افکار از کجا میاد

مادرش ادم خیلی وسواسیه‌ بیش از حد
و برادر خانم افسرده‌ است بی نهایت شدید و اصلا از جنس انسان و اینها خوشش نمیاد
و تنها تو خونه‌ پدرش صبحانه‌ و شام میخوره‌ می خوابه‌ بیچاره‌

پدرش هم آدم بینهاید عصبی هست
من موقیتهای زیادی از نظر علمی داشتم البته‌ بیشترش با دو دوزه‌ بازی

من میخوام دکتر جواب بده‌

من فوق لیسانس الکی کامپیونتر دارم
و زنم هم لیسانس آبخیز داری

خلاصه‌ با هر زبانی که‌ باهاش حرف میزنم منجر به‌ دعوا میشه‌

هم زنم و هم بچه‌ هام رو دوست دارم
ولی به‌ هیچ صراطی مستقیم نیست

من با مادرش ارتباط ندارم و اون روی این موضوع خیلی حساسه‌

جان مادرد عین الله‌ بگو دکتر یه‌ جوابی بده‌

چه‌ ساعتی باید به‌ استدیو زنگ زد در رادیو ایران؟
Salixan

Postby OhMyGoodness » Fri Jan 06, 2012 9:55 am

همشهری، جمعه شب دو چیز یادت نره…دوم تلفن به دکتر هلاکوئی :lol:

بگو از ایران زنگ میزنی زود بیاره رو خط :idea:

خانمت هم باشه یک در میان جواب دکتر را بدهید :idea:

وقتی دکتر گفت خانمت اگر مایل هست حرف بزنه، یکهو فریاد نزنی: ضعیفه بیا با تو کار داره :idea:

از ایران 5 دقیقه مانده به ساعت دو و نیم صبح زنگ میزنی اول برنامه رادیو ایران لس آنجلس میشه ساعت دو و بیست و پنج دقیقه صبح زود باید یک پاتیل بزرگ چای پر رنگ رو سماور بگذاری والا تا نوبتت بشه خواب رفتی :idea:

اگر خانمت نباشه فایده نداره بذار چند روز دیگه زنگ بزن که اون هم باشه :idea:

همشهری، جمعه شب دو چیز یادت نره…دوم تلفن به دکتر هلاکوئی :lol:
OhMyGoodness

Postby Salixan » Sat Jan 07, 2012 6:35 am

سلام

عین الله‌ جان
اولیش و هیچ غلطی نتونستیم بکنیم،همین جور تو کف موندیم، دومیش هم از ساعت 2 روی خط بودم تا آخر برنامه‌
تا حرف میزدم یکی میپرید وسط، شانس مارو توروخدا

تا 5 صبح نخوابیدم هیچ غلطی هم نکردیم البته‌ این ضعیفه‌ باهام نبود !

چنبار منو وصل کرد و لی مدام یکی دیگه‌ حرف میزد
و تا من میخواستم حرفت بزنم فرتی یکی دیگه‌ میپرید وسط

شیطونه‌ میگفت بپرم با صورتشونو خط خطی کنم
خلاصه‌ نشد که‌ نشد
حالا هفته‌ آینده‌ دوباره‌ تلاش وافر میکنم که‌ جواب بده‌!
Salixan

Postby OhMyGoodness » Sat Jan 07, 2012 6:52 am

ای بابا عجب بد شانسی هستی :roll: …دفعه بعد 10 دقیقه زود تر از شروع برنامه زنگ بزن و حتما بگو از ایران زنگ میزنی.

پنجشنبه ها ساعت ده و نیم شب ایران به تلویزیون تصویر ایران هم میتونی زنگ بزنی وقت بیشتر میده دکتر.

یا به تلویزیون اندیشه
سه شنبه ها نه و نیم شب ایران :!:
جمعه ها پنج و نیم صبح ایران :!:

OhMyGoodness

Postby Salixan » Sun Jan 08, 2012 6:04 am

مرسی مهندس عین الله‌

انشالله‌ جمعه‌ شب با عیال دباره‌ سعی میکنیم

ارادتمند همشهری
Salixan

Return to Questions/Requests